Nyhed pr 1.5.2017

Nu er det endeligt gået i orden, derfor er jeg særdeles glad for at fortælle, at jeg selv, mine dygtige medarbejdere, Jannie, Karen og Stefan har fået en enestående mulighed for at slå os sammen med mine gode kolleger tandlægerne Michael og Anne-Marie hos Aarhus Tandcenter i Rosensgade 14 på 1. sal. Det er under 100 meter fra nuværende adresse. Lige ved Cafe Casablanca, ovenover Brillegalleriet og bag Kvindemuseet, nær Mejlgade.

Jeg vil selv i en periode fortsætte det nye sted for at sikre, at alle….også mit personale….bliver overleveret på bedste vis i samme stil, som I kender.

Alle journaler og røntgenbilleder følger naturligvis med. Telefonnummeret 86129370 følger også med os.

Du kan læse om klinikken og mine nye kolleger på www.aarhustandcenter.dk

Bedste hilsner og på gensyn i Rosensgade

Marianne Aamann.

Gå til den nye hjemmeside